9,2 / 10 - 1147 reviews

  • GRATIS verzending
   Op bestellingen boven de €50,-
   binnen Nederland & Belgie
  • NIET GOED?
   GELD TERUG!
  • MORGEN IN HUIS
   Op werkdagen vóór 17:00 besteld,
   volgende dag geleverd!

Scuba / Duiksport

GoPro camera's zijn uitermate geschikt om onderwater mooie beelden mee vast te leggen. Er zit dan ook niet voor niets een behuizing om je GoPro heen waarmee je tot 40 meter waterdicht kan duiken. De juiste accessoires zijn echter wel belangrijk tot het verkrijgen van mooie beelden en het comfortabel filmen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld filters en duikmaskers waar je je GoPro camera aan kan bevestigen.

 
Een paar voorbeelden van duik/scuba-accessoires:

 

Met de Polar Pro 3-Pack voor de GoPro Standard Housing (40m) ben je er zeker van dat je altijd de mooiste opnamen maakt onder water, waar dan ook. Het rood filter wordt gebruikt bij het duiken vanaf 4 meter diep, het magenta filter wordt gebruikt in groen water, en het snorkel filter gebruik je bij het snorkelen tot 4 meter diep. De filters plak je zeer eenvoudig op de behuizing van je GoPro camera.

 

Ook bieden we een uitgebreid assortiment aan duikmaskers en snorkelsets waar je je GoPro camera eenvoudig aan kunt bevestigen. Zo heb je beide handen vrij terwijl je vanuit je oogpunt mooie POV beelden schiet!

Voor meer accessoires die geschikt zijn voor scuba / duiksport kun je een kijkje nemen op de pagina's Duik Accessoires en Filters & Lenzen