9,2 / 10 - 1147 reviews

  • GRATIS verzending
   Op bestellingen boven de €50,-
   binnen Nederland & Belgie
  • NIET GOED?
   GELD TERUG!
  • MORGEN IN HUIS
   Op werkdagen vóór 17:00 besteld,
   volgende dag geleverd!

Retouren en defecten

Retouren:

Wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop of wanneer u misschien per ongeluk het verkeerde heeft besteld is het mogelijk om binnen 2 weken na levering één of meerdere artikelen van uw bestelling te retourneren. Het artikel dient dan ongebruikt te zijn en nog in de (niet beschadigde) originele verpakking te zitten. Retourzendingen dienen altijd eerst per mail aangemeld te worden via info@sportscam.eu . In deze mail vermeldt u uw ordernummer, het artikel dat u wilt retourneren en de redenen van retour. Wij zullen uw retour dan binnen 24 uur bevestigen.

Retouren mogen na aanmelding opgestuurd worden naar het volgende adres:

Autheric BV
Valkenierstraat 45
2984AZ
Ridderkerk

Defecten:

Wanneer u een product bij Sportscam.eu heeft gekocht en het raakt defect dan kunt u met ons contact opnemen (info@sportscam.eu of 085-1302732). Vermeld duidelijk om welk product het gaat, wat de klacht is en wanneer het product is aangekocht. GoPro hanteert 1 jaar garantie, PRO-mounts & PolarPro & GoPole hebben een meerjarige garantie (GoPole zelfs levenslang!)  en vervangen het defecte product direct. Na ontvangst van uw defect melding krijgt u binnen 1 werkdag een reactie hoe verder te handelen.

 

LET OP / BELANGRIJK

Te vaak ontvangen wij retouren ZONDER bijlage. Wanneer u een product retour stuurt moet u ten aller tijde onze communicatie uitprinten en meesturen, dit voorkomt dat uw retour hier onnodig lang ligt te wachten omdat wij het artikel zonder bijlage niet kunnen afhandelen.