9,2 / 10 - 1147 reviews

  • GRATIS verzending
   Op bestellingen boven de €50,-
   binnen Nederland & Belgie
  • NIET GOED?
   GELD TERUG!
  • MORGEN IN HUIS
   Op werkdagen vóór 17:00 besteld,
   volgende dag geleverd!

Polar Pro UV Filter voor de DJI Mavic Pro

Speciaal voor de DJI Mavic Pro drone heeft PolarPro het DJI Phantom 4 UV filter ontworpen als onderdeel van de uitgebreide serie correctiefilters. Dit neutrale filter is bedoeld als bescherming van de kwetsbare lens van de drone.
EAN: 817465020371

Dit product is op voorraad

Normale prijs: € 34,95

Special Price € 32,95

(incl. BTW)
Omschrijving

Polar Pro DJI Mavic UV filter

Speciaal voor de DJI Mavic drone heeft PolarPro het DJI Mavic UV filter ontworpen als onderdeel van de uitgebreide serie correctiefilters. Dit neutrale filter is bedoeld als bescherming van de kwetsbare lens van de drone.

Filter met perfecte beeldkwaliteit

Het DJI Mavic UV filter kan altijd gemonteerd blijven zonder dat de beeldkwaliteit aangetast wordt. Het Polar Pro DJI Mavic UV filter is gemaakt van optisch glas en voorzien van multicoating voor een maximale lichttransmissie. Die multicoating voorkomt tevens lens flare. Daardoor blijft altijd de perfecte beeldkwaliteit behouden. Je veegt stof en vuil heel simpel van het filter en het beschermt de lens van je drone bij een eventuele crash. Een veilig idee! Het filter is met slechts 3,95 gram ultralicht door de toepassing van luchtvaartaluminium voor de filtervatting.

Filters zijn perfecte accessoires

Een UV filter gaat UV-straling tegen - de ouderwetse blauwpaarse zweem op een foto- en dient als bescherming van de lens. UV-straling tegengaan is met een moderne digitale camera niet meer noodzakelijk, maar een frontlensbescherming blijft nuttig. Een UV filter heeft door zijn neutrale karakter alle voordelen van een beschermfilter zonder dat de beeldkwaliteit er onder lijdt. Filters zijn dan ook perfecte accessoires voor de DJI Mavic omdat ze net als bij normale foto- en videocamera's noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen.

Polar Pro is gespecialiseerd in filters

Polar Pro Filters is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in de productie van accessoires voor action camera's, en dan met name filters. Het bedrijf is in 2011 gestart aan de Universiteit van Californië in Santa Barbara met de productie een klein polarisatiefilter. Met de invoering van de snap-on filterserie in 2012 werd het voor het eerst mogelijk om snel verwisselbare filters voor GoPro action cams te gebruiken. Sinds dat moment is Polar Pro uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve en geraffineerde accessoires voor GoPro. Bovendien levert PolarPro een ruim assortiment filters en accessoires voor drones. De bedrijfscultuur van Polar Pro is gebaseerd op jonge en innovatief denkende medewerkers, variërend van professionele snowboarders en surfers tot duikers en skydivers. Hierdoor wordt de praktijk direct omgezet in handige producten voor GoPro action cams. Tegenwoordig is Polar Pro gevestigd in Newport Beach, Californië.

 

Ruilen & Retour

Heeft u ondanks uw keuze toch spijt van uw aankoop, werkt het product niet naar behoren, is het product defect of incompleet; geen probleem!

Bij ons geldt de “NIET GOED GELD TERUG” regel.

Wij kunnen tot 14 dagen na aankoop uw product terug nemen en omruilen tegen een ander product of uw aankoopbedrag terugstorten (mits het product en de verpakking in ongebruikte toestand verkeren). Indien u een product wilt ruilen en hiervan gebruik wilt maken volg dan de volgende stappen:

- Stuur een mail naar info@ActieCamera.eu

- Vermeld in deze mail uw factuurnummer & aankoopdatum

- Vermeld in deze mail het product dat u terug wilt sturen en de redenen waarom

- Vertel ons of u het product wilt omruilen tegen dezelfde, tegen een ander product of dat wij u uw geld moeten terug storten

ActieCamera reageert dan binnen 24 uur (maar vaak dezelfde dag al) met verdere instructies

Indien uw retour een defecte accessoire of een defecte GoPro camera betreft, volg dan onderstaande instructies:

- Stuur een mail aan: info@ActieCamera.eu

- Vermeld in deze mail uw factuurnummer & aankoopdatum

- Vermeld in deze mail het product wat defect is en wat het defect is

ActieCamera reageert dan binnen 24 uur (maar vaak dezelfde dag al) met verdere instructies

LET OP!

Op de meeste accessoires zit 2 jaar DIRECTE OMRUIL GARANTIE, dit betekent dat het product direct omgeruild wordt voor een nieuw exemplaar, wij informeren u hierover zodra wij uw defect melding hebben ontvangen.

De procedure van GoPro is iets anders dan van onze andere merken, een defect GoPro product moet in veel gevallen eerst naar GoPro opgestuurd worden alvorens wij u een nieuwe kunnen vergoeden, in veel gevallen wordt het product gerepareerd of vervangen. wij informeren u binnen 24 uur over de status van uw aanvraag.

Zijn er zaken na deze informatie nog onduidelijk, neem dan contact met ons op:

Mail: info@ActieCamera.eu

Telefoon: 020 7235840 (09:30 / 18:30)

Betalen