9,2 / 10 - 1147 reviews

  • GRATIS verzending
   Op bestellingen boven de €50,-
   binnen Nederland & Belgie
  • NIET GOED?
   GELD TERUG!
  • MORGEN IN HUIS
   Op werkdagen vóór 17:00 besteld,
   volgende dag geleverd!

Polar Pro Frame Polarizer Filter voor Hero3, Hero3+, Hero4 (P1005)

P1005 is De Polar Pro Frame 2.0 filter voor de GoPro Hero3 / Hero3+ / Hero4 Venture voor de Naked camera (camera ZONDER de behuizing)

 

EAN: 796762841165

Dit product is op voorraad

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 14,95

(incl. BTW)
Omschrijving

De Polar Pro Frame 2.0 filter voor de GoPro Hero3 / Hero3+ / Hero4 Venture voor de Naked camera (camera ZONDER de behuizing)

De filter werkt hetzelfde als de Polar Pro Polarizer filter en is alleen geschikt voor het gebruik van de GoPro camera in de Frame housing in plaats van de waterdichte behuizing. Ook is deze filter te gebruiken zonder behuizing.

Deze polarisator filter is ontworpen voor het filmen van buiten de Gopro waterdichte behuizing, of in the Frame GoPro behuizing. Een polarisator is de meest voorkomende filter gebruikt door professionele filmmakers vooral wanneer ze buiten filmen. Dit filter zal verblinding verminderen van oppervlakken en zorgen voor een betere kleurverzadiging. Dit stelt u in staat heldere video's en levendige kleuren in de helderste van de voorwaarden te maken. Een polarisatiefilter is een belangrijk hulpmiddel bij het filmen op zonnige dagen, vooral bij het filmen in de buurt van sneeuw, water, auto voorruit of een ander reflecterend oppervlakte. Deze lichtgewicht en toch duurzame filter schuift direct op de lens van de camera met een goede en betrouwbare pasvorm. Deze Frame filters zijn het meest populair bij het filmen met een quadcopter (Drone) met of zonder een gimbal.

 • Vermindert Glare
 • Eenvoudige 'klick-on' bevestiging
 • Verbetert de kleurverzadiging
 • Weegt slechts 10 gram
 • Krasbestendig Glas Optics
 • Perfect voor Quadcopters (Drone's) en Gimbals
Ruilen & Retour

Heeft u ondanks uw keuze toch spijt van uw aankoop, werkt het product niet naar behoren, is het product defect of incompleet; geen probleem!

Bij ons geldt de “NIET GOED GELD TERUG” regel.

Wij kunnen tot 14 dagen na aankoop uw product terug nemen en omruilen tegen een ander product of uw aankoopbedrag terugstorten (mits het product en de verpakking in ongebruikte toestand verkeren). Indien u een product wilt ruilen en hiervan gebruik wilt maken volg dan de volgende stappen:

- Stuur een mail naar info@ActieCamera.eu

- Vermeld in deze mail uw factuurnummer & aankoopdatum

- Vermeld in deze mail het product dat u terug wilt sturen en de redenen waarom

- Vertel ons of u het product wilt omruilen tegen dezelfde, tegen een ander product of dat wij u uw geld moeten terug storten

ActieCamera reageert dan binnen 24 uur (maar vaak dezelfde dag al) met verdere instructies

Indien uw retour een defecte accessoire of een defecte GoPro camera betreft, volg dan onderstaande instructies:

- Stuur een mail aan: info@ActieCamera.eu

- Vermeld in deze mail uw factuurnummer & aankoopdatum

- Vermeld in deze mail het product wat defect is en wat het defect is

ActieCamera reageert dan binnen 24 uur (maar vaak dezelfde dag al) met verdere instructies

LET OP!

Op de meeste accessoires zit 2 jaar DIRECTE OMRUIL GARANTIE, dit betekent dat het product direct omgeruild wordt voor een nieuw exemplaar, wij informeren u hierover zodra wij uw defect melding hebben ontvangen.

De procedure van GoPro is iets anders dan van onze andere merken, een defect GoPro product moet in veel gevallen eerst naar GoPro opgestuurd worden alvorens wij u een nieuwe kunnen vergoeden, in veel gevallen wordt het product gerepareerd of vervangen. wij informeren u binnen 24 uur over de status van uw aanvraag.

Zijn er zaken na deze informatie nog onduidelijk, neem dan contact met ons op:

Mail: info@ActieCamera.eu

Telefoon: 020 7235840 (09:30 / 18:30)

Betalen