9,2 / 10 - 1147 reviews

  • GRATIS verzending
   Op bestellingen boven de €50,-
   binnen Nederland & Belgie
  • NIET GOED?
   GELD TERUG!
  • MORGEN IN HUIS
   Op werkdagen vóór 17:00 besteld,
   volgende dag geleverd!

Outdoor

Ben jij iemand die aan meerdere outdoor activiteiten doet en leg je dit graag vast op film? Gelukkig zijn er een aantal veelzijdige mounts die je overal kunt gebruiken.

D

Het is mogelijk om de GoPro middels een Headstrap aan je hoofd vast te maken, of middels een Quickclip aan je pet. 

 

 

 

Met een verlengstok of handvat maak je natuurlijk ook erg gave beelden

 

Vaak ook te gebruiken als selfiestick!

 

Tevens zijn er diverse mounts voor verschillende helmen.

Ben jij van plan om je GoPro camera te gebruiken tijdens het fietsen of het rijden op de motor? Hier kan je wat ideeën opdoen:

Bevestig je GoPro of andere Actie Camera aan het stuur van je fiets, dit biedt een mooi perspectief met snel ogende beelden. de Perfecte mount voor je stuur, frame of zadelpen zijn de PRO-mounts Tube Mount, de GoPro Handlebar / Seatpost Mount maar ook de Bike Mount, de mini Alu bike mount en meer. een overzicht van alle bike mounts vind u op de bevestigingen (Mounts) pagina.

 

 

Voor aan het stuur van je motor kan je in principe de zelfde Mounts gebruiken als hierboven vermeld, maar als je echt zeker wilt zijn van een degelijke en robuuste mount dan adviseren wij de GoTough Talon mount, vervaardigd uit duurzaam aluminium en eenvoudig te plaatsen & verwijderen.

Voor gebruik op motoren waarbij hoge snelheden kunne worden bereikt adviseren wij wel het gebruik van een Safety Leash.

 

Eigenlijk kun je je GoPro camera bevestigen waar je maar wilt, zoals op de foto op de footsteps van je BMX bike, dit gaat eenvoudig met de PRO-mounts Large Tube Mount of met de GoPro Rollbar Mount

 

Ook is het monteren van je actiecamera / GoPro mogelijk op je zadelpen (met de eerder genoemde PRO-mounts Tube Mount en/of GoPro HandleBar & Seatpost Mount maar ook met een speciale zadel mount, de Bike Seat Mount.

Wanneer je twijfelt over welke mount je moet kopen, neem dan gerust contact met ons op!

Steeds vaker zien we fietsers met een helm, niet alleen de off road bikers dragen een helm maar ook op straat zie je dat er steeds vaker gekozen wordt voor het dragen van een helm. Overigens is het zo dat E-bikes (of wel Speed Pedelecs) vanaf 1 januari 2017 het dragen van een helm verplicht wordt (voor fietsen met een hulpmotor die harder dan 25km per uur kunnen). Juist deze helmen bieden een perfect zichtpunt voor het monteren van een Actiecamera / GoPro. Wanneer je een Sporthelm gebruikt zijn deze voorzien van ventilatie gaten/sleuven, deze lenen zich perfect voor de montage van een PRO-mounts Sportshelmet Mount en/of een GoPro Vented Helmet Mount. Indien je het geen probleem vind om een plakker op je helm te plaatsen dan kan je perfect de Curved Mount nemen, simpel en eenvoudig. Wil je tijdens je rit ook beelden van je zelf opnemen dan adviseren we je de PRO-mounts Front Mount of the GoPro Helmet Front Mount, deze plaats je voorop je helm en kan je gebruiken voor ‘selfie’ opname of opname vooruit.

Uiteraard zijn al deze mounts ook te gebruiken voor je brommer & motorhelm waarbij we zelfs nog extra mounts bieden voor aan de zijkant van je helm, de PRO-mounts Side Mount of de GoPro Helmet Side Mount en indien je liever geen plakker op je helm plakt, probeer dan onze unieke PRO-mounts Nano Suction Cup Mount, dit is een zuignap met een speciale ‘nano plak rand’ welke het o.a. mogelijk maakt om ook op ronde oppervlakten eenvoudig een zuignap te plaatsen en te verwijderen.

 

Al deze mounts zijn de vinden op de volgende pagina: Fiets / Motor / Frame Mounts