9,2 / 10 - 1147 reviews

  • GRATIS verzending
   Op bestellingen boven de €50,-
   binnen Nederland & Belgie
  • NIET GOED?
   GELD TERUG!
  • MORGEN IN HUIS
   Op werkdagen vóór 17:00 besteld,
   volgende dag geleverd!

Autosport

Wanneer je je GoPro camera op of in je auto wilt bevestigen, dan wordt dit vrijwel altijd gedaan via een zuignap systeem. 

 

Vaak horen wij hoe je opname kan maken zodat je ook goed het motorgeluid van de auto hoort, hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Als eerste is het belangrijk dat je je waterdichte behuizing omruilt voor een GoPro Skeleton behuizing (hiervan is de achterkant en de zijkanten open waardoor er beter geluid bij de microfoon kan komen) . Een andere optie is een Frame behuizing, de Frame is aan alle kanten open en zorgt ervoro de de echte (race) belevenis ook gehoord kan worden. Wil je voor de echte high-end beleving gaan plaats dan een externe microfoon zoals bv de Saramonic Mic of de PolarPro Pro-micDit zijn beide professionele oplossingen tegen een betaalbare prijs die de geluidsopname zeker goed doen.

 

 

Op deze foto zie je een voorbeeld van hoe je opnamen kunt maken met 2 camera’s tegelijk, je kan er dan voor kiezen (zoals op de foto) om beide dezelfde opname te maken maar je kan er ook voor kiezen om ze beide een andere kant op te richten. De verschillende zuignappen vind je op onze zuignappen pagina.

Neem gerust een kijkje op onze Zuignap Mounts pagina.